Etsimme harjoittelijoita

Hei, opiskelija! Kiinnostaako sinua tapahtumien tuottaminen ja viestintä? Tule meille työharjoitteluun keväällä tai syksyllä!

RÄÄTÄLÖITYÄ HARJOITTELUA – JUURI SINULLE

Tule tekemään töitä antoisan vertaistoiminnan ja viestinnän parissa! Harjoitteluaika tarjoaa mahdollisuuden tehdä monipuolisesti ja räätälöidysti Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton vertaistoiminnan työtehtäviä, esimerkiksi kurssitoiminnan kehittämistä, kiertävän tapahtumasarjan tuottamista, paikallisyhdistysten viestintäoppaan tekoa, järjestöjen välisen yhteistyön kehittämistä tai muuta vastaavaa, juuri Sinulle räätälöityä harjoittelua.

Etsimillämme opiskelijoilla on halua ja innostusta tehdä monipuolisia työtehtäviä, joissa menestymistä auttavat huolellisuus, hyvä kirjallinen ilmaisutaito, oma-aloitteisuus sekä kiinnostus sosiaali- ja terveysalaan sekä tapahtumatuotantoon. Eduksi katsotaan kuuloalan tuntemus.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaisesti ja kestosta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Harjoittelu ei ole palkallista.

Tarjoamme harjoittelijalle näköalapaikan kuuloalaan, kannustavat työkaverit sekä runsaasti kokemusta kurssien ja leirien tuotannosta ja viestinnästä sekä tukea ja mahdollisuuden taitojen kehittämiseen.

HAKU ON KÄYNNISSÄ

Hae harjoittelupaikkaa lähettämällä vapaaehtoinen hakemus ja CV sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset:
Susanna Salokannel, susanna.salokannel@klvl.fi, 050 301 0503