Syysperhepäivät

Marraskuun puolivälissä järjestetään perinteiset syysperhepäivät, jotka tuovat vuodesta toiseen talon täyteen kuulovammaisten lasten perheitä.

Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan. Kokouksissa keskustellaan liiton toiminnasta ja tavoitteista, mutta paikan päälle saa tulla ihan vain kuuntelemaankin.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Perhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Tapahtuma on avoin kaikille eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella. Viikonloppu pitää sisällään perheen yhteistä tekemistä ja erillistä ohjattua ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Vuoden 2020 syysperhepäivien teemana on koulu.

Milloin ja missä?

21.–22.11.2020, Pajulahden urheiluopisto, Nastola

Ohjelma

Tänä vuonna Syysperhepäivien teemana on koulu.

Aikuisten ohjelma: Aikuisille on ohjelmassa Valteri-koulun ohjaavan opettajan luento kuulovammaisen lapsen koulupolusta, vertaiskeskustelu koulukokemuksista ja -odotuksista sekä sunnuntaina liittokokous.

Lasten ohjelma: Lauantaina ohjelmassa on PajuHop! -pomppurata, jossa mm. ilmavolttipatja sekä Palloihin vauhtia! eli maila- ja joukkuepelejä leikkimielisesti kisaillen. Lapset on jaettu ikätason mukaan omiin ryhmiinsä. Sunnuntaina teemme retken nuotiopaikalle. Retkellä mm. opetellaan erätaitoja ja paistetaan vaahtokarkkeja.

Nuorten ohjelma: Lauantaina pääsette PajuHop! –pomppuradalle, jossa on mm. ilmavolttipatja sekä pelamaan leikkimielisesti kisaillen maila- ja joukkuepelejä Palloihin vauhtia! -ohjelmanumeron parissa. Nuoret liikkuvat omana ryhmänään. Sunnuntaina nuorille on ohjelmassa ulkoilua omalla porukalla, Nuorten raati sekä vertaiskeskustelu aiheesta ”Mitä peruskoulun jälkeen?”

Turvallisesti kohti Syysperhepäiviä

Elämme tällä hetkellä poikkeustilanteessa ja ymmärrämme, että monia arveluttaa lähitapahtumien turvallisuus. Teemme tiivistä yhteistyötä Pajulahden kanssa, jotta voimme toteuttaa Syysperhepäivät kaikille mahdollisimman turvallisesti.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu 50 henkilöön. Ohjelmassa vältetään ison ryhmän tuomista kerralla saman tilaan ja suositaan ulkoilmassa järjestettävää toimintaa. Suosittelemme maskien käyttöä esim. luennon ja vertaiskeskustelun aikana. Ohjaajamme on varustettu visiireillä.

Syysperhepäiville on luotu yksityiskohtainen turvallisuussuunnitelma ja sekä lastenohjaajat että osallistujat ohjeistetaan vielä erikseen lähempänä tapahtumaa. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja päivitämme suunnitelmiamme heidän ohjeistuksen mukaisesti.

Huolellisen suunnittelun ansiosta uskomme vahvasti, että voimme järjestää turvallisen ja hauskan tapahtumaviikonlopun, ja odotamme innolla, että näemme teidät Kesäpäivillä. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Yhdelle perheelle peruutuspaikka tarjolla. Ilmoittaudu alta:


Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 80 € / aikuinen sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Muut alle 18-vuotiaat lapset 10 €/hlö. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus!

Maksuvapautus

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Täytä maksuvapautushakemus