Syysperhepäivät 2023

Syysperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Syysperhepäivien teemana vuonna 2023 on itsetunto ja identiteetti.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Perhepäiville ovat tervetulleita kaikkien kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä kuten isovanhempia myöten. Perhepäivillä on mukana aina kaikenikäisiä lapsia taaperoista teini-ikäisiin, joten rohkeasti mukaan vaan!

Uusille jäsenperheille Perhepäivät ovat mitä mainioin keino päästä tutustumaan lähemmin toimintaamme ja muihin kuulovammaisten lasten perheisiin. Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä.

Milloin ja missä?

18.-19.11.2023 Kiipula, Turenki

Ohjelma

Syysperhepäivät alkavat lauantaina 18.11.2023 klo 10.30 ja päättyvät sunnuntaina 19.11.2023 n. klo 13.

Syysperhepäivät on koko perheen tapahtuma, jossa on tarjolla vertaistukea, ajankohtaista tietoa ja eri-ikäisille kiinnostavaa tekemistä. Viikonlopun aikana on sekä omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille että perheille yhteistä ohjelmaa.

Viikonlopun aikana aikuisille on ohjelmassa asiantuntijaluento kuulovammaisen lapsen identiteetin ja itsetunnon tukemisesta sekä ohjattu vertaiskeskustelu, jonka parissa on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja vinkkejä arkeen. Aikuiset ja teini-ikäiset pääsevät myös kuulemaan kuulovammaisen nuoren ja kuulovammaisen lapsen vanhemman kokemuspuheenvuoroja. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu lisäksi syysliittokokous, jossa on mahdollisuus saada tietoa vuoden 2024 toiminnasta ja vaikuttaa liiton toimintaan.

Lauantai-illalla on ohjelmassa koko perheelle KLVL:n 60-vuotisjuhlan kunniaksi synttäribileet! Luvassa on rentoa, leikkimielistä ohjelmaa, jonka parissa pääsette tutustumaan muihin kuulovammaisten lasten perheisiin. Bileistä löytyy mm. kaverikuvauspiste, lautapelejä, askartelupiste & onnenpyörä, josta voi voittaa upeita palkintoja! Illalla on myös mahdollisuus saunoa ja pulahtaa uimaan Kiipulan allasosastolla.

Lapsille ja nuorille on aikuisten oman ohjelman ajan lasten- ja nuortenohjausta. Lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan muihin lapsiin, harjoittelemaan kaveritaitoja ja viettämään aikaa ikätovereiden ja vertaistensa kanssa mukavan ohjelman parissa. Ohjelmassa on ikäryhmästä riippuen mm. frisbee- ja minigolfia, seikkailuja hauskassa leikkipuistossa ja luonnossa, sisäcurlingia, liikuntaleikkejä & taidetuokioita.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyi 15.10.2023.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.