Syysperhepäivät 2022

Syysperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Syysperhepäivien teemana vuonna 2022 on harrastukset.

Kenelle tapahtuma on suunattu?

Syysperhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä kuten isovanhempia myöten. Perhepäivillä on mukana aina kaikenikäisiä lapsia taaperoista teini-ikäisiin, joten rohkeasti mukaan vaan! Uusille jäsenperheille Perhepäivät ovat mitä mainioin keino päästä tutustumaan lähemmin toimintaamme ja muihin kuulovammaisten lasten perheisiin. Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan.

Milloin ja missä?

19.-20.11.2022 Pajulahti, Nastola

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan kevään 2022 aikana.

Ilmoittautuminen

Hae mukaan viimeistään 16.9.2022.

Osallistujat vahvistetaan hakuajan päättymisen jälkeen. Etusijalla ovat ensikertalaiset ja tämän jälkeen perheet, jotka eivät ole osallistuneet KLVL:n lähitilaisuuksiin vuoden 2021 aikana. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, yhden päivällisen, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö). Laskut lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairas- tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Tapahtumapaikka

Pajulahti, Nastola