Syysperhepäivät 2022

Syysperhepäivät kokoaa yhteen kaikkien kuulovammaisten lasten perheet ympäri Suomen viettämään mukavaa vertaisperheviikonloppua. Syysperhepäivien teemana vuonna 2022 on harrastukset. Tule mukaan tapaaman muita kuulovammaisten lasten perheitä ja viettämään yhdessä mukavaa viikonloppua!

Kenelle tapahtuma on suunattu?

Syysperhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä kuten isovanhempia myöten. Perhepäivillä on mukana aina kaikenikäisiä lapsia taaperoista teini-ikäisiin, joten rohkeasti mukaan vaan! Uusille perheille Perhepäivät ovat mitä mainioin keino päästä tutustumaan lähemmin toimintaamme ja muihin kuulovammaisten lasten perheisiin. Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan. Osallistuakseen ei tarvitse olla liiton tai sen jäsenyhdistyksen jäsen, vaan kaikki kuulovammaisten lasten perheet ovat tervetulleita mukaan!

Milloin ja missä?

19.-20.11.2022 Pajulahti, Nastola

Ohjelma

Viikonloppuna on luvassa paljon mukavaa puuhaa ja vertaistuen mahdollisuuksia koko perheelle.

Aikuisille on ohjelmassa luentoja huonokuuloisen ja kuuron huomioimisesta harrastustoiminnasta, ohjattu vertaiskeskustelu sekä kokemuspuheenvuoroja. Suomen Kuurojen Urheiluliitto eli SKUL ry tulee kertomaan kuuron ja huonokuuloisen huomioimisesta liikuntaharrastuksissa, Miguel Peltomaa musiikkiharrastuksissa ja Aarne Pirkola kuurosokean kokemuksista. Luentojen välissä pääsette verryttelemään taukojumpan parissa. Sunnuntaina järjestetään syysliittokokous, jossa pääsee vaikuttamaan liiton toimintaan ja mukaan saa toki tulla vain kuuntelemaankin.

Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa ohjaajiemme kanssa aikuisten oman ohjelman ajan. Lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia harrastuksia – ohjelmassa on mm. hauska robotiikkatyöpaja, jonka meille tulee vetämään Suomen Tiedekoulu, SKUL ry:n liikuntapaja, viitottuja lauluja, pallopelejä ja Dancemix! Aivan pienimmistä ohjaajamme pitävät huolta heidän tarpeidensa mukaan.

Illalla voitte nauttia vapaa-ajasta koko perheen kesken Pajulahden allasosastolla tai KLVL:n puuha- ja oleskelutilassa vaikkapa lautapelejä pelaillen tai askarrellen.

Tutustu Syysperhepäivien ohjelmaan:

Ilmoittautuminen

Syysperhepäivät on täynnä. Ilmoittautuminen on suljettu.

Osallistujat vahvistetaan viikolla 42.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, yhden päivällisen, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö). Laskut lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairas- tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Ehtona maksuvapautukselle on myös se, että sitoutuu osallistumaan tapahtuman ohjelmaan kokonaisuudessaan.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä. Hakeneille lähetetään tieto päätöksestä kun osallistujat tapahtumaan vahvistetaan.