Musaviikonloppu -vertaisperhekurssi

Kurssilla tarjotaan koko perheelle mahdollisuuksia tutustua vuorovaikutuksen tukemiseen musiikin avulla! Kurssilla pääsette myös tutustumaan vertaisiin sekä jakamaan kokemuksia ja vinkkejä arkeen.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu alle kouluikäisten kuulovammaisten lasten perheille, mutta myös isompien kuulovammaisten lasten perheet ovat tervetulleita mukaan!

Milloin ja missä?

14.-16.4.2023 Solvallan urheiluopisto, Espoo

Ohjelma

Kurssilla on luvassa paljon hauskaa yhteistä ohjelmaa koko perheelle! Ohjelmassa on CIsumusa – toiminnasta tutun Juha-Matin vetämiä musapajoja koko perheelle sekä omaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille.

Aikuisille on ohjelmassa dosentti, puheterapeutti Ritva Torpan luento musiikin merkityksestä kuulovammaisen lapsen kielenkehitykseen, nuoren kokemuspuheenvuoro ja mahdollisuuksia rentoon vertaiskeskusteluun.

Lapset ja nuoret pääsevät tapaamaan vertaisiaan ja viettämään hauskaa aikaa ohjaajien kanssa aikuisten oman ohjelman ajan.

Kurssi alkaa perjantaina 14.4.2023 klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina 16.4.2023 n. klo 13.

Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.3.2023.

Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Kurssille etusijalla ovat alle kouluikäisten kuulovammaisten lasten perheet.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 50 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.