Lasten seikkailuleiri 2021

Tule mukaan viettämään kesän hauskinta viikkoa Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton seikkailuleirille Metsäkartanon luonto- ja matkailukeskukseen! Lasten seikkailuleiri on järjestetty jo monta kymmentä vuotta huonokuuloisten ja kuurojen lasten iloksi. Leirillä pääset seikkailemaan yhdessä muiden huonokuuloisten ja kuurojen lasten kanssa.

Järjestöassistenttimme Fanny esittelee viittomakielellä leirin sisältöä!

Kenelle leiri on suunnattu?

Leiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille lapsille. Mukaan voi ottaa sisaruksen tai kaverin.

Milloin ja missä?

6.6.-11.6.2021 Metsäkartano, Rautavaara. Leiri alkaa sunnuntai-iltana, jotta vanhempien on helppoa tuoda lapset viettämään mukavaa leiriviikkoa. Tarvittaessa järjestämme leiriläisille yhteiskuljetuksen Kuopiosta leiripaikalle ja takaisin Kuopioon.

Leiriohjelma alkaa sunnuntaina 6.6.2021 klo 16.30. Sunnuntaina voi halutessaan tulla aikaisemmin tutustumaan omatoimisesti ympäristöön. Lapset on noudettava kotimatkalle perjantaina 11.6.2021 klo 14.00 mennessä.

Ohjelma

Viikon aikana seikkaillaan Metsiksen upeissa puitteissa! Leiriläiset pääsevät mm. melontaretkelle, kokeilemaan seinäkiipeilyä ja jousiammuntaa, osallistumaan Metsäkartanon omaan MESA-avaruusohjelmaan ja opettelemaan erilaisia erätaitoja. Ohjelmassa on tietysti myös rentoa yhdessäoloa – uidaan, saunotaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa!

Leirillä harjoitellaan hauskan ohjelman lomassa kaveritaitoja ja itsenäistymistä turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leiriltä uusia, hyviä ystäviä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille viimeistään 2.5.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 100 € / lapsi ja 80 € /sisarus, sisältäen täyshoidon ja ohjelman, joiden yhteisarvo on noin 750 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 2.5.2021. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme leirin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.