Lasten kesäleirit 2022

Tule mukaan viettämään ikimuistoista kesää Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton ja Kuuloliiton yhteistyössä järjestämille kesäleireille! Leirillä pääset seikkailemaan yhdessä muiden huonokuuloisten ja kuurojen lasten kanssa.

Kenelle leirit on suunnattu?

Leirit on tarkoitettu 7-12-vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille lapsille. Mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin.

Milloin ja missä?

Järjestämme kaksi kesäleiriä.

Metsäkartano, Rautavaara 6.-10.6.2022

Bergvikin kartano, Salo 13.-17.6.2022

Ohjelma

Tänä vuonna lapset pääsevät seikkailemaan merirosvojen piraattiakatemiassa! Leireillä on ohjelmassa paljon hauskaa, kesäistä tekemistä ja seikkailua. Ohjelmaan kuuluu tietysti myös rentoa yhdessäoloa – uidaan, saunotaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa!

Leireillä harjoitellaan mukavan ohjelman lomassa kaveritaitoja ja itsenäistymistä turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leiriltä uusia, hyviä ystäviä.

Leirit alkavat maanantaina klo 15.30 ja päättyvät perjantaina klo 13 yhteiseen päätöstilaisuuteen, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Lapset on haettava leiriltä perjantaina klo 14 mennessä.

Ilmoittautuminen

Leireille mahtuu mukaan vielä muutama lapsi! Jos kiinnostuit, voit kysyä vapaita paikkoja KLVL:n toimistolta sähköpostitse, toimisto@klvl.fi.

Pohjois-Suomen lasten leiri järjestetään Metsäkartanon luonto- ja matkailukeskuksessa. Leirille järjestetään tarvittaessa yhteiskuljetus Oulusta. Yhteiskuljetus lähtee kohti leiriä maanantaina klo 12 ja takaisin kohti Oulua perjantaina klo 14.

Etelä-Suomen lasten leiri järjestetään Salossa, Bergvikin kartanossa.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: 110 €/lapsi, sisarukset -50 %. Hinta sisältää koko leirin ajaksi täysihoidon, vakuutuksen ja ohjelman, joiden yhteisarvo on n. 750 €/leiriläinen.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 1.5.2022. Mikäli osallistumisen peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin asiasta tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.