KLVL ry hakee projektityöntekijää

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry on valtakunnallinen järjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on kuulovammaisten lasten perheiden arjen tukeminen. Toimintamuotojamme ovat vertaistoiminnan järjestäminen, ajantasaisen tiedon välittäminen ja edunvalvonta.

Haemme

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään Ray:n Paikka auki – nuoret työelämään-avustusohjelman tuella heti, kun sopiva henkilö löytyy.
Paikka auki-avustusohjelman tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien ja työelämän ulkopuolella olevien nuorten mahdollisuuksia päästä työelämään sekä vahvistaa nuorten työelämävalmiuksia. Paikkaa voivat hakea korkeintaan 29-vuotiaat, jotka eivät ole mukana työelämässä eivätkä tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Projektityöntekijän tehtävänä ovat liiton vertaistoimintaan ja viestintään liittyvät suunnittelu- ja toteuttamistehtävät, joita voidaan muokata palkattavan henkilön ominaisuuksien tai kiinnostuksen mukaan.

Arvostamme

– kokemusta erityslasten kanssa toimimisesta ja perheiden kanssa tehtävästä työstä
– kokemusta viestinnästä
– kokemusta kurssi- tai tapahtumasuunnittelusta ja toteuttamisesta
– vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
– mahdollisuutta työskennellä silloin tällöin iltaisin ja viikonloppuisin
– oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
– järjestökokemusta

Tarjoamme:
– mielenkiintoisia työtehtäviä
– kokoaikatyön (37,5 t/vko) toimistossamme Valkeassa talossa Helsingin Haagassa
– palkka 2 000 €/kk

Lisätietoja: Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton toiminnanjohtaja Sari Suokas puh: 050 561 3752 18.1. klo 13-15, 22.1. klo 13-15 ja 29.1. klo 13-15. Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä myös tekstiviestillä tai s.postilla: rekrytointi_klvl@hotmail.com.

Hakuaika päättyy 3.2.1016. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse otsikolla: ”projektityöntekijä” osoitteeseen rekrytointi_klvl@hotmail.com. Haastattelut järjestetään sopimuksen mukaan ja siihen kutsuttaville ilmoitamme henkilökohtaisesti.