Kiva kaveri -vertaisperhekurssi

Kurssin teemana on lasten sosiaalisten taitojen ja suhteiden vahvistaminen. Viikonlopun tavoitteena on myös tukea lasten itsenäistymistä ja tarjota mahdollisuus harjoitella leireille osallistumista ilman vanhempia. Kurssilla lapset yöpyvät ohjaajien kanssa ja aikuiset perhekunnittain.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu 7-12 -vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille lapsille ja heidän huoltajilleen. Mukaan voi ottaa myös kuulovammaisen lapsen sisaruksen tai kaverin.

Milloin ja missä?

19.-20.3.2022 Piispala, Kannonkoski

Ohjelma

Viikonloppu aloitetaan yhdessä koko perheen kesken. Yhteisen ohjelman jälkeen lauantai-iltapäivästä sunnuntain lounaaseen lapsille on omaa, kaveritaitoja edistävää leiritoimintaa ohjaajien kanssa ja vanhemmille omaa ohjelmaa. Vanhempien ohjelmassa on luento huonokuuloisen ja kuuron lapsen kaveritaitojen ja itsenäistymisen tukemisesta, ohjattu vertaiskeskustelu sekä yhteistä, mukavaa tekemistä, jonka avulla kannustetaan verkostojen luomiseen ja vahvistumiseen.

Kurssi alkaa lauantaina klo 10.30 ja päättyy sunnuntaina klo 13.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Vahvistamme osallistujat ilmoittautumisajan päätyttyä. Kurssille ovat etusijalla ensikertalaiset ja tämän jälkeen perheet, jotka eivät ole osallistuneet KLVL:n lähitilaisuuksiin vuoden 2021 aikana. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan 8-10 perhettä.

Maksaminen ja peruutusehdot

HintaKLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Laskut lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssia.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairas- ja karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.