Kesäpäivät 2022

Tervetuloa viettämään Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton perinteisiä Kesäpäiviä Piispalaan, Kannonkoskelle! Kesäpäivillä kuulovammaisten lasten perheet eri puolelta Suomea pääsevät tutustumaan toisiinsa ja viettämään rentoa ja hauskaa viikonloppua yhdessä. Vuonna 2022 Kesäpäivien teemana on Matka maailman ympäri.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kesäpäiville ovat tervetulleita kaikkien kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Ota mukaan vaikka isovanhemmat tai kummit! Osallistuakseen ei tarvitse olla jäsen eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella.

Milloin ja missä?

1.-3.7.2022 Kannonkoskella, Piispalassa

Ohjelma

Kesäpäivien ohjelma rakentuu koko perheelle suunnatun hauskan, kesäisen puuhan ympärille. Perjantaina tutustutaan ja valmistaudutaan Matka maailman ympäri -kisaan. Lauantaiaamupäivällä voitte valita mieleisenne seikkailuhenkisistä aktiviteeteista ja lounaan jälkeen joukkuekisa alkaa! Perheistä muodostetaan joukkueet, jotka kisaavat yhdessä voittaakseen himotun palkinnon ja voittajan tittelin. Iltaisin pääsette viettämään mukavaa, rentoa iltaa rantasaunalle.

Sunnuntaina vanhemmille on vertaiskeskustelu, jonka aikana lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa lasten- ja nuortenohjaajiemme kanssa – mukavaa ikätasoista puuhaa sekä vierailu kotieläinpihalla, jossa pääsee rapsuttelemaan suloisia kotieläimiä!

Kesäpäivät alkavat perjantaina 1.7.2021 klo 15.00 ja päättyvät sunnuntaina 3.7.2021 klo 13.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyi 29.5.2022.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta/omavastuu: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, iltapalan), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö). Laskut lähetetään sähköpostiin kun osallistuminen on vahvistettu.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme tapahtuman omavastuuosuuden. Sairas- tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.

Maksuvapautuksen hakeminen

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti, ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Haethan maksuvapautusta tapahtuman tai kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.