Kamera käy! Paikka auki -ohjelman ja Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton yhteistyötä

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry tekee yhteistyötä veikkausvoittovaroilla tuetun Paikka auki-ohjelman kanssa. Toimistollamme kuvattiin lottoinserttiä, jossa Paikka auki-ohjelman tutkija Jaana Toikkanen kertoo Paikka auki -ohjelmasta ja meidän oma Fanny työstään järjestöassistenttina Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitossa Paikka auki –ohjelman kautta.

Paikka auki -avustusohjelman tarkoituksena on edistää vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien alle 30-vuotiaiden nuorten työllistymistä luomalla heille uusia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalana järjestöihin. KLVL ry on työllistänyt ohjelman kautta jo neljä työntekijää ja sen kautta positiivisia kokemuksia ja uutta oppia ovat saaneet niin Paikka auki –työntekijät kuin koko työyhteisökin. Tavoitteenamme on, että nuori saa ohjelman aikana kokeilla omia siipiään ja löytää omia vahvuuksiaan työelämässä. Näin tuetaan työllistymistä myös jatkossa.

Nyt kaikki siis ruudun äärelle lauantaina 13.2.2021 klo 22.10-22.20 MTV3-kanavalle kuulemaan lisää Fannyn ja Jaanan ajatuksista!