Ilmoittaudu KLVL ry:n 50v-juhlaan ja vuosikokoukseen

Tervetuloa Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:n kevätliittokokoukseen ja 50v-juhlaan klo 11.00 alkaen lauantaina 3. toukokuuta Valkeaan Taloon, osoitteeseen Ilkantie 4, 00400 Helsinki. 

Ilmoittautumislomake

Liittokokous alkaa lauantaina klo 11.00 ja kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Esityslistaan toivotut lisäykset tulee tehdä 30 vrk ennen kokousta kirjallisella ilmoituksella liittohallitukselle. Esityslista liitteineen sekä valtakirjat lähetetään yhdistyksen puheenjohtajalle, jonka pyydämme välittävän tarvittavan materiaalin yhdistyksen valitsemalle liittokokousedustajalle ellei hän itse toimi edustajana (Huom. hallituksen varsinainen tai varajäsen ei voi toimia liittokokousedustajana).

Liittokokouksen jälkeen vietetään KLVL:n 50-vuotissyntymäpäiviä! Juhlaan on kutsuttu tärkeimpiä yhteistyökumppaneita sekä toimintamme pitkäaikaisia vaikuttajia. Juhlassa julkistetaan 50-vuotishistoriikki ja juhlapuhujaksi on juuri lupautunut Kirsi Pollari Lastensuojelun Keskusliitosta. Virallisen juhlan päätteeksi KLVL tarjoaa osallistujille kakkukahvit. Perhejuhlassa klo 16 alkaen KLT ry:n vapaaehtoiset sekä HUMAKin viittomakielen opiskelijat vetävät erilaisia työpajoja lapsille/perheille. Tarkempi aikataulu liitteenä.

Ilmoittautuminen 4. huhtikuuta mennessä!

Ilmoittautumislomake https://www.webropolsurveys.com/S/C79E49A932F21BC3.par

Puhelimitse numeroon 040 7554 551

KLVL ry kustantaa jokaisesta yhdistyksestä yhden hallitusedustajan sekä yhden liittokokousedustajan matkat, majoituksen ja ruokailut, sekä heidän lastensa majoituksen ja ruokailut. Lastenohjaus järjestetään lauantaina klo 11-15.30 ja ohjaukseen otetaan max. 60 lasta – etusijalla ovat liittokokous ja hallitusedustajien lapset. Loput paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Puolisoille on mahdollista ostaa ”puolison paketti”, johon sisältyy majoitus ja ruokailut (kts. lisää ilmoittautumislomakkeesta).