Haemme vertaisperhekursseille lastenohjaajia

Ohjaajahaku tämän vuoden vertaisperhekursseille on käynnissä!

Vertaisperhekurssien (tavallisesti pe-su) ja perhepäivien (la-su) lastenohjaajiksi voivat hakea 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Kokemus lasten tai nuorten kanssa toimimisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ja halu oppia lisää. Viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätön. 15-vuotias voi hakea vertaisperhekurssille apuohjaajaksi.

Lasten- ja nuortenleirille tarvitsemme ohjaajiksi 18 vuotta täyttäneitä aktiivisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä. Ohjaajan tulee osata viittomakieltä, viitottua puhetta tai tukiviittomia, sillä leirillä on sekä puheella kommunikoivia että viittomakielisiä lapsia ja nuoria. Leirille otetaan myös 1–2 16–17-vuotiasta nuorta apuohjaajiksi.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä erityisosaamista tai harrastuneisuutta sinulla on. Kerrothan hakemuksessasi, että oletko myös valmis hyödyntämään tätä osaamistasi lastenohjauksessa? Esimerkiksi, jos olet hyvä soittamaan kitaraa, olisitko valmis myös ohjaamaan musiikkituokion lapsille? Haluamme antaa sinulle lastenohjaajana mahdollisuuden käyttää koko osaamistasi mielikuvituksellisen ja inspiroivan lastenohjelman luomiseksi!

Hae lastenohjaajaksi lisätietoja ja hakulomake!