Haemme järjestöassistenttia

Haemme joukkoomme järjestöassistenttia vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään STEAn Paikka auki – osatyökykyisten ja nuorten työllistymisen avustusohjelman tuella. Työntekijän toivotaan pääsevän aloittamaan helmi-maaliskuussa 2020. Paikka auki-avustusohjelman tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien ja työelämän ulkopuolella olevien nuorten mahdollisuuksia päästä työelämään sekä vahvistaa nuorten työelämävalmiuksia.

Paikkaa voivat hakea korkeintaan 29-vuotiaat, jotka eivät ole mukana työelämässä eivätkä tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Järjestöassistentin työnkuvana ovat liiton vertaistoimintaan ja viestintään liittyvät suunnittelu- ja toteuttamistehtävät, joita voidaan muokata palkattavan henkilön kokemuksen tai kiinnostuksen mukaan.

Arvostamme:

– kokemusta vertaistoiminnasta, perheiden kanssa tehtävästä työstä ja sosiaalisesta mediasta
– kokemusta kuulovammaisuudesta
– organisointi- ja tiedonhakutaitoja
– vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
– oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta

Tarjoamme:

– mahdollisuuden tulla mukaan tekemään arvokasta, ihmisläheistä työtä erityislasten ja perheiden hyväksi
– tapahtumatuotantoon liittyvät avustavat tehtävät
– joustavat työajat
– kokoaikatyön (38 t/vko) toimistossamme Valkeassa talossa Helsingin Haagassa
– palkka 2 100 €/kk

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton toiminnanjohtaja Sari Suokas, puh: 050 561 3752, ke 8.1.2020 klo 14–16, ma 13.1.2020 klo 8–10 ja to 16.1. klo 13–15.

Hakuaika päättyy 19.1.2020. Voit hakea paikkaa täyttämällä tämän lomakkeen.

Haastattelut järjestetään viikolla 4 tai 5 ja siihen kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry (KLVL) on 56-vuotias kaikkien kuulovammaisten lasten ja heidän perheidensä valtakunnallinen järjestö. Toiminnan tarkoituksena on tukea kaikkia kuulovammaisten lasten perheitä kuulovamman laadusta tai käytetystä kommunikaatiotavasta riippumatta. Liiton ydintoimintamuotoja ovat vertaistoiminta, tiedotus ja edunvalvonta. Liitolla on 12 alueellista jäsenyhdistystä, jäsenperheitä on 707.