Hae kirjeenvaihtokaveria Eurofest-perheleiriltä

Eurofest-perheleiri järjestetään Saksassa 4.–9.8.2019. Sinne saapuu kuulovammaisten lasten perheitä ympäri Eurooppaa. Leiriltä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus etsiä kirjeenvaihtokaveria lapselle tai nuorelle, tai etsiä yhdessä perheenä toista kirjeenvaihtoperhettä.

Voit tehdä kirjeenvaihtoilmoituksen täyttämällä alta löytyvän lomakkeen tai lähettämällä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen petra.paloposki2 (at) gmail.com.

Jos teet ilmoituksen lomakkeella, siirry tästä lomakkeeseen ja seuraa sen sisällä olevia ohjeita.

Jos puolestaan teet ilmoituksen sähköpostitse, niin seuraa näitä ohjeita:

  • Kirjoita viesti englanniksi
  • Jos kirjekaveria hakee lapsi tai nuori, niin kirjoita viestiin hänen ikä, sukupuoli, kotimaa, kielitaito sekä minkälaista kirjekaveria hän toivoo. Kerro myös onko kirjekaveria etsivä henkilö kuuleva vai kuulovammainen ja mitä kuulon apuvälineitä on mahdollisesti käytössä.
  • Perheen hakiessa toista kirjeenvaihtoperhettä kertokaa kotimaanne, sekä lasten iät ja sukupuolet ja mahdollisesti käytössä olevat kuulolaitteet.
  • Varsinaisen kirjeen voi kirjoittaa vapaamuotoisesti (esim. lyhyt esittely itsestä/perheestä ja joitakin kysymyksiä kirjekaverille).
  • Kirjoita loppuun myös yhteystietosi (sähköpostiosoite ja postiosoite).

Ilmoitukset tulevat leirillä näkyviin PenPal-seinälle. Paikan päällä olevat kiinnostuneet perheet voivat sitten sopivan ilmoituksen löydettyään pyytää ilmoituksen tehneen henkilön yhteystiedot Fepedan-työntekijältä.

Yhteystiedot eivät siis ole julkisesti näkyvillä missään tilanteessa, vaan seinällä on näkyvillä pelkästään perustiedot ja esittelyteksti. Lähettämällä kirjeenvaihtoilmoituksen annat meille luvan luovuttaa yhteystietosi eteenpäin mahdolliselle kirjeenvaihtokaverille.

HUOM! Täytäthän kaikki tiedot englanniksi. Täytä lomake tai lähetä ilmoitus sähköpostitse 31.7. mennessä.

Hae kirjeenvaihtokaveria lomakkeella