Tule töihin!

Ilmoitamme täällä mahdollisista avoimista työpaikoistamme. Vertaistoimintaamme voit hakea lasten- ja nuortenohjaajaksi, kurssinvetäjäksi tai luennoitsijaksi ympäri vuoden. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät alta.

 Hae ohjaajaksi

Oletko kiinnostunut työstä ja lasten nuorten parissa? Hae mukaan toteuttamaan ikimuistoisia hetkiä kuulovammaisille ja kuuroille lapsille sekä heidän sisaruksilleen!

Järjestämme lapsille ja nuorille vertaisperhekursseilla, tapahtumissa ja leireillä ohjausta, jonka parissa he pääsevät tutustumaan muihin kuulovammaisiin ja kuuroihin lapsiin sekä heidän sisaruksiinsa. Ohjauksessa lapset harjoittelevat itsenäistymistä ja kaveritaitoja. Ohjaajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan lapsille ja nuorille hauskaa ohjelmaa kuten leikkejä, askartelua, liikuntaa ja mahdollisuuksia kokeilla uusia asioita. Saat arvokasta kokemusta kuulovammaisten ja kuurojen lasten ja nuorten parissa työskentelystä.

Kursseilla, tapahtumissa ja viikonloppuleireillä ohjaajien tarve vaihtelee pe-su välillä. Lasten kesäleireillä ohjaajille on tarve su-pe välisenä aikana. Ohjaajille järjestetään ennen kurssia, tapahtumaa tai leiriä yhteinen perehdytys-/suunnittelutuokio.

Vastuuohjaajalta odotamme
Vertaisperhekursseilla ja tapahtumissa vastuuohjaaja vastaa tilaisuuden lasten ja nuortenohjauksen toteuttamisesta ja sujuvuudesta, on ohjaajien tukena, osallistuu ohjaukseen sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Vastuuohjaaja osallistuu tilaisuuden lasten ja nuorten ohjelman suunnitteluun yhdessä vertaistoiminnan koordinaattorin ja kurssinvetäjän kanssa. Vastuuohjaaja auttaa luomaan hyvän, kannustavan ilmapiirin ja huolehtii, että ohjaajat ovat tietoisia omista tehtävistään ja päivän kulusta.

Odotamme vastuuohjaajalta positiivista, vastuuntuntoista ja ennakkoluulotonta asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja kaikenikäisten lasten ja nuorten kanssa, kokemusta lasten- ja/tai nuortenohjauksesta sekä hyvää organisointi-, delegointi- ja yhteistyökykyä. Soveltuva koulutus ja viittomakielen, viitotun puheen tai tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Lasten- ja nuortenohjaajalta odotamme
Vertaisperhekursseilla ja tapahtumissa lasten- ja nuortenohjaaja osallistuu ohjauksen ohjelman ja leikkien suunnitteluun ja vetämiseen sekä huolehtii hänelle osoitetuista vastuulapsista ja muista ohjaukseen liittyvistä työtehtävistä. Työtä tehdään muiden ohjaajien kanssa yhdessä toinen toistaan auttaen.

Odotamme lasten- ja nuortenohjaajalta positiivista, ennakkoluulotonta ja vastuuntuntoista asennetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja lasten kanssa. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja/tai alan opintoja. Viittomakielen, viitotun puheen tai tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus ja halu oppia lisää. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja idearikkautta.

Voit hakea myös apuohjaajaksi
Apuohjaajat toimivat kursseilla, tapahtumissa ja leireillä ohjaajien apuna. Apuohjaajana toimiminen on oiva mahdollisuus tutustua ohjaustyöhön ja oppia lisää kuulovammaisten ja kuurojen lasten ohjaamisesta.

Palkkaus
Ohjaajille maksetaan palkkaa ohjauksen ja perehdytyksen ajalta sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Hakuohjeet
Vertaisperhekursseille, tapahtumiin ja viikonloppuleireille voit hakea ohjaajaksi ympäri vuoden. Tulevat tilaisuudet löydät tapahtumakalenteristamme https://www.klvl.fi/tapahtumakalenteri/. Täytäthän hakemuksen viimeistään 2 kk ennen kutakin tilaisuutta.  Vastuuohjaajaksi hakevia pyydetään jättämään hakemus mahdollisimman pian vuoden 2024 alussa, sillä vastuuohjaajat valitaan vuoden kaikille kursseille ja tapahtumiin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme yhteydessä valittuihin ohjaajiin noin 2 kk ennen kutakin tilaisuutta, lasten kesäleirien ohjaajien osalta hakuajan päätyttyä. Lopullinen valinta tehdään näiden yhteydenottojen jälkeen ja ohjaajamäärä vahvistetaan ennen tilaisuuden alkua. Ohjaajat valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Uusimme haun vuosittain ja säilytämme hakemukset kaksi vuotta.

Hae leiriohjaajaksi vuoden 2024 kesäleireille

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry ja Kuuloliitto järjestävät vuonna 2024 kaksi lasten kesäleiriä. Haemme leireille ohjaajia, apuohjaajia ja leirihoitajia toteuttamaan hauskaa leiriohjelmaa ja huolehtimaan leiriläisten turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Valituille hakijoille tarjotaan paikkaa hakemuksen, osaamisen ja tarpeen mukaan. Voit hakea ohjaajaksi molemmille leireille tai vain jommallekummalle.

Ohjaajia tarvitaan leireille 
– su 2.- pe 7.6.2024 Bergvikin kartano, Salo
– su 9.- pe 14.6.2024 Spesian opisto, Pieksämäki

Leiriohjaajahakemukset on pyydetty jättämään 29.2.2024 mennessä. Olemme yhteydessä tähän mennessä hakeneihin viimeistään vkolla 11. Myöhemmin hakemuksen jättäneisiin olemme yhteydessä mikäli ohjaajapaikkoja vapautuu.

Leirihoitajahaku on auki 31.3.2024 asti. Ohjaajat ja leirihoitajat valitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Tarja Lindholm KLVL ry, tarja.lindholm@klvl.fi

Hae kurssinvetäjäksi

Kurssinvetäjä vastaa vertaisperhekurssin vetämisestä ja käytännön järjestelyistä kurssin aikana. Hän toimii vanhempien vertaiskeskustelun vetäjänä ja lastenohjauksen vastuuohjaajan tukena kurssin aikana. Kurssinvetäjä osallistuu kurssiohjelman suunnitteluun vertaistoiminnan koordinaattorin kanssa.

Kurssinvetäjältä edellytetään hyvää organisointi- ja delegointikykyä, positiivista, vastuuntuntoista ja ennakkoluulotonta asennetta, yhteistyökykyä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme empaattisuutta sekä kokemusta ja ymmärrystä kuulovammaisuudesta, kuuroudesta ja vanhemmuudesta. Soveltuva koulutus ja viittomakielen, viitotun puheen tai tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Jos olet kiinnostunut kurssinvetäjän tehtävistä vertaisperhekursseillamme, lähetä avoin hakemus vertaistoiminnan koordinaattorille sähköpostitse osoitteeseen tarja.lindholm@klvl.fi.

Hae luennoitsijaksi tai asiantuntijaksi

Onko sinulla erityisosaamista, josta uskoisit kuulovammaisten lasten perheiden hyötyvän? Oletko esimerkiksi sosiaali-, kasvatus-, tai opetusalan ammattilainen tai onko sinulla muuta kautta hankittua asiantuntijaosamista? Voit lähettää avoimen hakemuksen vertaistoiminnan koordinaattorillemme sähköpostitse osoitteeseen tarja.lindholm@klvl.fi.

Hae työntekijäksi

Ei tällä hetkellä avoimia paikkoja.

Hae harjoittelijaksi

Ei tällä hetkellä avoimia paikkoja.