Tule mukaan

Liity Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton jäseneksi ja saat monipuoliset jäsenedut, vertaistukea ja Nappi-lehden neljä kertaa vuodessa kotiisi.

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry (KLVL) toimii valtakunnallisena keskusjärjestönä 12 paikalliselle jäsenyhdistykselle. Jäsenyhdistykset toimivat eri puolella Suomea vapaaehtoisvoimin ja niiden hallitukset koostuvat kuulovammaisten lasten vanhemmista. Perheet voivat liittyä haluamaansa KLVL:n jäsenyhdistykseen oman asuinalueensa mukaan.

Sekä KLVL että sen jäsenyhdistykset järjestävät jäsenperheilleen monipuolisia tapahtumia ja vertaistoimintaa. Osallistumalla toimintaamme pääset tutustumaan muihin samassa tilanteessa oleviin perheiseen ja jakamaan kokemuksia heidän kanssaan. Saat monipuolisesti tietoa kuuloalalla toimivilta asiantuntijoilta. Perheen lapset pääsevät vahvistamaan omaa identiteettiään sekä muodostamaan uusia ystävyyssuhteita.

Olemme ennen kaikkea perhejärjestö ja tapahtumiemme osallistujat koostuvat usein vanhempien ja kuulovammaisen lapsen lisäksi hänen sisaruksistaan ja mahdollisesti muista lähipiiriin kuuluvista henkilöistä.

Tietoa tulevasta toiminnasta ja tapahtumista saat sekä KLVL:n viestintäkanavista sekä jäsenyhdistyksestäsi. Vuosittainen jäsenmaksu on perhekohtainen ja sen suuruus vaihtelee hieman yhdistyksen mukaan, noin 20 ja 30 euron välillä. Jäsenmaksut laskutetaan kerran vuodessa ja niihin liittyvissä kysymyksissä olethan suoraan yhteydessä jäsenyhdistykseesi. Löydät jäsenyhdistysten yhteystiedot täältä.

Jäsenyys sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Nappi-lehden, joka on kuulovamma-alan monipuolinen, koko perheelle tarkoitettu lehti. Lisäksi saat kuukausittain sähköisen jäsenkirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla tapahtumista ja toiminnasta.

Kaipaatko lisätietoa jäsenyydestä?

Toni Hilden

Järjestökoordinaattori
toni.hilden (at) klvl.fi

040 755 4551

Viestintä, jäsen- ja yhdistyspalvelu, tapahtumien ja kurssien järjestäminen, toimisto ja hallinto