Tule mukaan

Liity Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton jäseneksi ja saat monipuoliset jäsenedut, vertaistukea ja Nappi-lehden neljä kertaa vuodessa kotiisi.

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry (KLVL) toimii valtakunnallisena keskusjärjestönä 9 paikalliselle jäsenyhdistykselle. Jäsenyhdistykset toimivat eri puolella Suomea vapaaehtoisvoimin ja niiden hallitukset koostuvat kuulovammaisten lasten vanhemmista. Perheet voivat liittyä haluamaansa KLVL:n jäsenyhdistykseen oman asuinalueensa mukaan.

Sekä KLVL että sen jäsenyhdistykset järjestävät jäsenperheilleen monipuolisia tapahtumia ja vertaistoimintaa. Osallistumalla toimintaamme pääset tutustumaan muihin samassa tilanteessa oleviin perheiseen ja jakamaan kokemuksia heidän kanssaan. Saat monipuolisesti tietoa kuuloalalla toimivilta asiantuntijoilta. Perheen lapset pääsevät vahvistamaan omaa identiteettiään sekä muodostamaan uusia ystävyyssuhteita.

Olemme ennen kaikkea perhejärjestö ja tapahtumiemme osallistujat koostuvat usein vanhempien ja kuulovammaisen lapsen lisäksi hänen sisaruksistaan ja mahdollisesti muista lähipiiriin kuuluvista henkilöistä.

Jäsenedut

Jäsenyys sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Nappi-lehden, joka on kuulovamma-alan monipuolinen, koko perheelle tarkoitettu lehti. Jäsenenä osallistut myös edullisemmin KLVL:n järjestämille kursseille, leireille ja tapahtumiin. Saat sähköpostiisi kuukausittain uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla tapahtumista ja toiminnasta.

Liity jäseneksi Membookissa

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto käyttää jäsenrekisterinään Membookia. Liity jäseneksi valitsemalla asuinaluettanne lähimpänä oleva yhdistys alta. Liittymällä yhteen jäsenyhdistyksistämme liityt samalla automaattisesti myös Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton jäseneksi.

Membookissa voit luoda oman profiilin, jonka kautta voit hallita yhteystietojasi, tarkistaa jäsenlaskusi ja saada viestejä Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitolta ja jäsenyhdistykseltäsi.

Huom! Membook otettiin KLVL:ssa käyttöön joulukuussa 2020. Jäsenlaskutus ja hinnasto päivittyvät Membookiin vasta sitä mukaa kun yhdistykset ottavat Membookin tarjoaman laskutusmahdollisuuden käyttöön, eikä jäsenhinta sen vuoksi näy välttämättä vielä kaikilla yhdistyksillä liittymissivulla. Jäsenyyden hinta määräytyy yhdistyksen mukaan (n. 20-30 €/perhe). Jäsenyys maksetaan kerran vuodessa ja se on perhekohtainen. Ajankohtaisimman hinnan löydät jäsenyhdistyksesi kotisivuilta tai verkkosivuiltamme.

Liity sinua lähimpään yhdistykseen:

Huom. Joensuu ja Kuopioovat yhdistäneet voimansa ja toimivat nykyisin yhdessä, mutta kullakin on vielä oma jäsenrekisterinsä, joten valitse sinua lähinnä olevin yhdistys.

Kaipaatko lisätietoa jäsenyydestä?

Toni Hilden

Järjestökoordinaattori
toni.hilden (at) klvl.fi

040 755 4551

Viestintä, jäsen- ja yhdistyspalvelu, hallinto ja laskut, tapahtumien ja kurssien järjestäminen