Tue toimintaa

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto välittää tietoa, järjestää vertaistukea ja -toimintaa sekä tekee edunvalvontaa kaikkien kuulovammaisten lasten ja perheiden puolesta. Tälle sivulle olemme listanneet keinoja, joilla myös Sinä voit vaikuttaa.

Tilaa Nappi-lehti

Nappi-lehti on 4 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti, mutta sitä voi tilata kuka vain. Lehdestä löydät ajankohtaista kuulotietoa ja perheiden omia kokemuksia. Nappi sisältää mielenkiintoista luettavaa koko perheelle, läheisille ja kaikille muillekin kiinnostuneille! Tilaa Nappi-lehti tästä!

Tilaa Lapsiemme yhdistämät -historiikki

KLVL ry perustettiin vuonna 1963 Tampereella, kun kuulovammaisten lasten vanhemmat ja muut kuulovammaisten lasten asiasta kiinnostuneet kokosivat voimansa edistääkseen kuulovammaisten lasten asioita. Lapsiemme Yhdistämät -kirja kertoo elävästi liittomme värikkäistä vaiheista ja niistä muutoksista, joita kuulovammaisen lapsen ja perheen asemassa on 50 vuoden aikana tapahtunut. Tunne menneisyys, niin ymmärrät nykyisyyttä!

Kirja tarjoaa mielenkiintoista lukemista perheille, isovanhemmille ja muillekin läheisille. Osta vaikkapa lahjaksi tai vinkkaa meille lähikirjastosi nimi ja osoite, niin tiedustelemme, onko heillä mahdollisuutta tehdä tilausta.

Avustukset, lahjoitukset ja testamentit

Toiminnan tukemiseksi liitto voi ottaa vastaan myös avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja. Näissä tapauksissa on aina syytä ottaa toimistoomme, niin kerromme, kuinka asian kanssa voi edetä: toimisto (at) klvl.fi tai 040 7554 551.

Stipendirahasto

KLVL ry:llä on Stipendirahasto, josta liittohallitus myöntää kirjallisten hakemusten perusteella stipendejä ja avustuksia eri tarkoituksiin.

Rahastosta myönnetään erisuuruisia stipendejä kuulovammaisten lasten ja nuorten harrastuksiin, matkoihin tai muun vastaavan toiminnan tukemiseen. Stipendit on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenperheiden alle 20-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Liittohallitus on linjannut, että rahastosta ei tueta lapsen ja nuoren varsinaisesta harrastustoiminnasta aiheutuvia kuluja, esimerkiksi tallimaksuja tai jääkiekkolisenssejä, mutta rahastosta voidaan tukea esimerkiksi pitkälle edistyneen harrastuksen kisamatkojen omavastuuosuuksissa (käytännössä SM-, MM- ja Olympiataso).