Lasten kesäleiri


KLVL ry:n perinteinen lasten kesäleiri on ollut lähtölaukaus kesälomaan jo lähes parikymmentä vuotta!

Leirillä lapset tutustuvat toisiin huonokuuloisiin, kuulovammaisiin tai kuuroihin lapsiin. Lapset pääsevät myös turvallisesti kokeilemaan omien siipiensä kantavuutta, kuitenkin hallitusti aikuisten leiriohjaajien ohjauksessa.

Vuoden 2019 leiri järjestetään Pohjois-Savossa, Rautavaaran Metsäkartanossa 3.-7.6.2019.

Seikkailu- ja luontopainotteinen leiri järjestetään Metsäkartanon eli Metsiksen monipuolisessa nuoriso- ja luontomatkailukeskuksessa. Viikon aikana seikkaillaan Metsiksen upeissa puitteissa, uidaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan, järjestään hauskaa iltaohjelmaa sekä saadaan tukea vertaisista, eli kuulokavereista! Leiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille.

Kaikki kuulovammaiset, huonokuuloiset tai viittomakieliset lapset sisaruksineen ovat tervetulleita kesäleirille. Leirimaksu 100 € per osallistuja sisältää täysihoidon ja ohjelman koko leirin ajaksi. Sisarushinta leiriläisille on 80€. Ilmoitathan jokaisen lapsen tai nuoren omalla lomakkeella. Täytä lomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja kattavasti onnistuneen leirin takaamiseksi.

Kommentteja viime vuosien leireiltä:

”Sain hakea tyytyväisen, iloisen ja todella onnellisen lapsen pois leiriltä. Paljon uusia kokemuksia ja ystäviä. Oli niin paljon kerrottavaa, että koko kotimatkan lapsi kertoi mitä oli viikon aikana tehty ja tapahtunut.”

”Kesän paras viikko.”

Haku vuoden 2019 kesäleirille alkaa pian.

Mikäli olet kiinnostunut kesäleiristä, ota yhteyttä vertaistoiminnan suunnittelijaan:

Susanna Salokannel (at) klvl.fi