Tue toimintaamme

Do you hear me?

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto välittää tietoa, järjestää vertaistukea ja –toimintaa sekä tekee edunvalvontaa kaikkien kuulovammaisten lasten ja perheiden puolesta. Tälle sivulle olemme listanneet keinoja, joilla myös Sinä voit vaikuttaa.

Tilaa Nappi-lehti
Nappi-lehti on 4 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti, mutta sitä voi tilata kuka vain. Lehdestä löydät ajankohtaista kuulotietoa ja perheiden omia kokemuksia. Nappi sisältää mielenkiintoista luettavaa koko perheelle, läheisille ja kaikille muillekin kiinnostuneille! Tilaa tästä!

Vinkkaa siis Nappi-lehdestä isovanhemmille, kummeille ja opettajalle!

Tilaa historiikkimme Lapsiemme yhdistämät
KLVL ry perustettiin vuonna 1963 Tampereella, kun kuulovammaisten lasten vanhemmat ja muut kuulovammaisten lasten asiasta kiinnostuneet kokosivat voimansa edistääkseen kuulovammaisten lasten asioita. Kirja kertoo elävästi liittomme värikkäistä vaiheista ja niistä muutoksista, joita kuulovammaisen lapsen ja perheen asemassa on 50 vuoden aikana tapahtunut. Tunne menneisyys, niin ymmärrät nykyisyyttä!

Kirja tarjoaa mielenkiintoista lukemista perheille, isovanhemmille ja muillekin läheisille. Osta vaikkapa lahjaksi tai vinkkaa meille lähikirjastosi nimi ja osoite, niin tiedustelemme, onko heillä mahdollisuutta tehdä tilausta.

Toiminnan tukemiseksi liitto voi ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja. Ota yhteyttä toimistoomme, niin kerromme kuinka menetellä toimisto (at) klvl.fi tai 040 7554 551.

Historiikin tilauslomake