Rahastot

KLVL ry:llä on Stipendirahasto, josta liittohallitus myöntää kirjallisten hakemusten perusteella stipendejä ja avustuksia eri tarkoituksiin.

Stipendirahasto
Rahastosta myönnetään erisuuruisia stipendejä kuulovammaisten lasten ja nuorten harrastuksiin, matkoihin tai muun vastaavan toiminnan tukemiseen. Stipendit on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenperheiden alle 20-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Liittohallitus on linjannut, että rahastosta ei tueta lapsen ja nuoren varsinaisesta harrastustoiminnasta aiheutuvia kuluja, esimerkiksi tallimaksuja tai jääkiekkolisenssejä, mutta rahastosta voidaan tukea esimerkiksi pitkälle edistyneen harrastuksen kisamatkojen omavastuuosuuksissa (käytännössä SM-, MM- ja Olympiataso).

 STIPENDIHAKEMUS

Nimi:
Osoite:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Tilinumero:
Haettava summa:
Mihin tarkoitukseen haet stipendiä?
Kerro itsestäsi/ perustele hakemuksesi:
Avustuksen saaja on alle 20-vuotias:
Avustuksen saaja(perhe) on KLVL:n jäsen:
Päiväys ja paikkakunta:
Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry pitää rekisteriä stipendihakemuksen lähettäneistä. Lähettäessäni hakemuksen annan suostumukseni Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:lle minua koskevien tietojen rekisteröintiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suostumuksen voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta KLVL:n toimistolle: toimisto@klvl.fi *