Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seikkailuleiri

4.6.2018 - 9.6.2018


KLVL ry:n perinteinen lasten kesäleiri on ollut lähtölaukaus kesälomaan jo lähes parikymmentä vuotta!

Leirillä lapset tutustuvat toisiin huonokuuloisiin, kuulovammaisiin tai kuuroihin lapsiin. Lapset pääsevät myös turvallisesti kokeilemaan omien siipiensä kantavuutta, kuitenkin hallitusti aikuisten leiriohjaajien ohjauksessa.

Vuoden 2018 leiri järjestetään Pohjois-Savossa, Rautavaaran Metsäkartanossa 4.-9.6.2018.

Seikkailu- ja luontopainotteinen leiri järjestetään Metsäkartanon eli Metsiksen monipuolisessa nuoriso- ja luontomatkailukeskuksessa. Viikon aikana seikkaillaan Metsiksen upeissa puitteissa, uidaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan, järjestään hauskaa iltaohjelmaa sekä saadaan tukea vertaisista, eli kuulokavereista! Leiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille.

Kaikki kuulovammaiset, huonokuuloiset tai viittomakieliset lapset sisaruksineen ovat tervetulleita kesäleirille. Leirimaksu 100€ per osallistuja sisältää täysihoidon ja ohjelman koko leirin ajaksi. Sisarushinta leiriläisille on 80€. Ilmoitathan jokaisen lapsen tai nuoren omalla lomakkeella. Täytä lomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja kattavasti, onnistuneen leirin takaamiseksi.

Kommentteja viime vuosien leireiltä:

”Sain hakea tyytyväisen, iloisen ja todella onnellisen lapsen pois leiriltä. Paljon uusia kokemuksia ja ystäviä. Oli niin paljon kerrottavaa, että koko kotimatkan lapsi kertoi mitä oli viikon aikana tehty ja tapahtunut.”

”Kesän paras viikko.”

ILMOITTAUDU KESÄLEIRILLE:

Lapsen nimi:*
Lapsen syntymäaika:
Laskutustiedot:*
Laskutusosoite:*
Vanhempien yhteystiedot: huoltajan nimi, puhelinnumero, osoite (jos eri kuin laskutusosoite):*
Vanhemman sähköposti. Huom! Seuraathan sähköpostiasi, leiritiedotteet tulevat antamaasi sähköpostiin*
Yhteyshenkilön puhelinnumero leirin aikana. Yhteyshenkilön tulee hätätilanteen sattuessa olla tavoitettavissa kaikkina vuorokaudenaikoina.*
Lapsen kommunikaatiotavat:
Leiriläisen allergiat ja erityisruokavaliot:
Onko lapsella lääkitystä:
Lisätiedot lapsen lääkityksestä:
Erityishuomioitavaa tai toiveita ohjaajille:
Mahdolliset huonekaveritoiveet:
Osaako lapsi uida vähintään 25m:*
Olen täyttänyt lapsiani koskevat tiedot huolellisesti ja kattavasti
Mikäli leirille tulee mukaan tulkki, kerrothan siitä, jotta voimme tarvittaessa yhdistää tulkkaustarpeet.
Onko lapsi osallistunut aikaisemmin KLVL ry:n järjestämään toimintaan? Jos on, niin mihin ja milloin se on ollut?*
Lastani saa kuvata ja kuvia saa käyttää KLVL ry:n viestinnässä:*
Mistä sait tiedon leiristä:*

Osallistumismaksu on 100€/ lapsi. Mikäli samasta perheestä osallistuu enemmän kuin yksi lapsi/nuori on sisarushinta 80€/ sisarus Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi.   Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, joudumme veloittamaan kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee olla lääkärintodistus.

Vähävaraiset perheet voivat hakea maksuvapautusta. Lisätietoa maksuvapautuksesta löytyy täältä >>

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry ja sen jäsenyhdistykset pitävät osallistujarekisteriä leirien laskutusta, tiedottamista ja muuta yhteydenpitoa varten. Lähettäessäni hakemuksen annan suostumukseni Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:lle ja sen jäsenyhdistyksille minua koskevien tietojen rekisteröintiin sekä tietojeni käyttämiseen liiton ja yhdistysten keskinäisessä yhteydenpidossa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta nimi- ja osoitetietojen sekä erikoisruokavaliota koskevien tietojen luovuttamista hotellille tai muulle tapahtuman yhteistyökumppanille. Tietoja terveydestä tai kommunikointitavoista voidaan luovuttaa lastenohjaajille tai kurssin vetäjälle lasten turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi. Kaikkia työntekijöitä ja vapaaehtoisia sitoo vaitiolovelvollisuus. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suostumuksen voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta KLVL:n toimistolle: toimisto@klvl.fi *
Olen tutustunut vertaistoiminnan osallistujarekisterin tietosuojaselosteeseen*

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
4.6.2018
Loppuu:
9.6.2018
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

metsäkartano
Metsäkartanontie 700
Rautavaara, 73900 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.metsakartano.com/

Järjestäjä

KLVL ry
Puhelin:
040 7554 551
Valikko