Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäleiri

5.6.2017 klo 12:00 - 10.6.2017 klo 12:00

KLVL ry:n perinteinen lasten ja nuorten Kesäleiri Lehtimäen erityiskansanopistolla on ollut lähtölaukaus kesälomaan jo lähes parikymmentä vuotta! Kesäleirillä lapset ja nuoret tutustuvat toisiin huonokuuloisiin, kuulovammaisiin tai kuuroihin lapsiin ja nuoriin. Lapset ja nuoret voivat Kesäleirillä turvallisesti kokeilla omien siipiensä kantavuutta, kuitenkin turvallisesti aikuisten leiriohjaajien ohjauksessa.

Kaikki kuulovammaiset, huonokuuloiset tai viittomakieliset lapset ja nuoret sisaruksineen ovat tervetulleita Kesäleirille. Leiri on tarkoitettu 7-15 vuotiaille ja ohjelma sisältää eriytettyä ohjelma iän mukaan.

Leiriä vietetään Lehtimäen remontoiduissa tiloissa ja luvassa on uinti, ratsastusta, pelejä, retki Duudsonit- puistoon ja tietenkin kivaa olemista yhdessä!

”Kesän paras viikko.”

Leirimaksu 100€ per osallistuja sisältää täysihoidon ja ohjelman koko leirin ajaksi. Sisarushinta leiriläisille on 80€. Ilmoitathan jokaisen lapsen tai nuoren omalla lomakkeella. Täytä lomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja kattavasti, onnistuneen leirin takaamiseksi.

Vuoden 2017 kesäleiri järjestetään Lehtimäen erityiskansanopistolla 5.–10.6.

Ilmoittautuminen kesäleirille on päättynyt.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
5.6.2017 klo 12:00
Loppuu:
10.6.2017 klo 12:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Lehtimäen opisto
Opistotie 1
Lehtimäki, Suomi
+ Google Map
Valikko