Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erityinen sisaruus -viikonloppukurssi

1.3.2019 - 3.3.2019

TULE MUKAAN TAPAAMAAN VERTAISIA!

1.-3.3.2019 Viikonloppukurssi kuulovammaisten lasten perheille ”Erityinen sisaruus” –teemalla.

Kurssin luennolla pohditaan perheiden arkea erityislasten sisarusten näkökulmasta. Luennoitsijana on projektipäällikkö Katri Lehmuskoski Rinnekotisäätiöstä. Hän on käynyt puhumassa useammalla kurssillamme aiheesta, joka saattaa jäädä hieman varjoon, mutta on tärkeä osa myös kuulovammaisten lasten perheiden elämää.

Vanhempien suhtautuminen vammaan tai sairauteen, perheeseen ja lapsiin sekä koko elämään on ratkaisevin asia sisarusten hyvinvoinnin kannalta. Läheisten tehtävä on ennen kaikkea rakastaa lapsiaan tasapuolisesti sekä tarjota heille turvaa, aikaa ja huomiota, oikeudenmukaisuuden tunnetta sekä tietoa. Mutta miten se on mahdollista, kun arki erityislapsen kanssa voi olla välillä kaaosta niin arjen sujuvuuden kuin omien tunteidenkin kanssa? (erityinensisaruus.fi)

Lisäksi käydään ohjattuja vertaiskeskusteluja ja toivottavasti saadaan uusia kuulokavereita. Järjestämme yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille matkan Duudson Activity Parkiin lauantaina klo 13-16. Ikäraja on ohjeellinen – saman perheen alle 7-vuotias voi päästä mukaan isompien sisarusten kanssa, mikäli vanhemmat antavat tähän luvan. Lankarista kuljetaan DAP:iin bussilla ja mukaan lähtee lastenohjaajia.

Tapahtumapaikkana Lankarin leirikeskus, Seinäjoki.

Viimeinen hakupäivä 3.2.2019.

Hae kurssille.

MAKSAMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Hinta: 80 € / aikuinen sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Muut alle 18-vuotiaat lapset 10 €/hlö.
Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle:
toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen kurssia.
Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden.

Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus!

MAKSUVAPAUTUS

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Pääset täyttämään maksuvapautushakemuksen tästä linkistä

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1.3.2019
Loppuu:
3.3.2019
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Lankari
Kourantie 122
Isokoski, 60640
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.seinajoenseurakunta.fi/lankari
Valikko