Nuorten oma viikonloppu 2021

Nuorten viikonloppua vietetään Piispalan upeissa rantamaisemissa! Viikonlopun teemana on ammatinvalinta ja itsenäistyminen.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Viikonloppu on tarkoitettu 13-17-vuotiaille huonokuuloisille ja kuuroille nuorille. Mukaan voi ottaa sisaruksen tai kaverin. Kurssille ovat etusijalla ensikertalaiset.

Milloin ja missä?

27.8.-29.8.2021 Piispalan nuorisokeskus, Kannonkoski

Ohjelma

Viikonlopun aikana on luvassa paljon mukavaa, yhteistä tekemistä nuorille – mm. melontaretki, seinäkiipeilyä tai valokuvausta, kokkikoulu sekä rentoa yhdessäoloa rantasaunalla ja iltanuotiolla! Ohjelmassa on myös oman tulevaisuuden ja ammatinvalinnan pohtimista. Ohjelman puitteissa pääsette tutustumaan muihin huonokuuloisiin ja kuuroihin nuoriin ja viettämään yhdessä mukavaa viikonloppua.

Nuorten oma viikonloppu alkaa perjantaina 27.8.2021 klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina 29.8.2021 klo 14. Järjestämme Piispalaan yhteiskuljetuksen Jyväskylästä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viikonloppuun viimeistään 4.8.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 50 € / nuori ja 40 € / sisarus tai ystävä sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Hinta sis. kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä, majoituksen sekä ohjelman, joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

Tapahtumapaikka

Nuorisokeskus Piispala, Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski