Nuorten oma viikonloppu

Uusi ajankohta vahvistettu!

Nuorten viikonloppu siirtyi keväältä syksylle ja uudeksi ajankohdaksi on vahvistettu 11.–13.9.2020.

Kuulokaverit koolle!

Syyskuussa järjestetään jälleen suosittu Nuorten oma viikonloppu -kurssi. Kurssilla nuoret pääsevät kohtaamaan muita samanikäisiä kuulovammaisia nuoria ilman vanhempien läsnäoloa. Monipuolinen ohjelma ja taitavat ohjaajamme pitävät huolen, että kaikilla on hauskaa ja ketään ei jätetä yksin. Nuoret saavat vertaistukea, pääsevät parantamaan sosiaalisia taitojaan ja saavat lisää itsenäistymisen mahdollisuuksia.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu kaikille 13-17 -vuotiaille kuulovammaisille nuorille sisaruksineen tai ystävineen. Tänä vuonna kurssin teemana on Hyvä arki – parempi mieli. Sen tiimoilta liikutaan monipuolisesti, syödään hyvin, levätään riittävästi ja seikkaillaan yhdessä.

Milloin ja missä?

11.–13.9.2020 Jyväskylässä, Kristillisellä opistolla, os. Sulkulantie 28 40520 JYVÄSKYLÄ

Ohjelma

Ohjelmassa on mm. liikuntaa Trampolin Parkissa sekä seikkailua Prison Islandilla. Tarkempi aikataulu julkaistaan pian!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.8.2020. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 50 € / nuori ja 40 € / sisarus tai ystävä, sis. täyshoidon ja ohjelman.​ Kuulovammaiset lapset maksutta. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus!

Maksuvapautus

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Täytä maksuvapautushakemus

Tapahtumapaikka

Jyväskylän kristillinen opisto