Mikrotia-vertaisperhekurssi 26.-28.8.2022

Kurssin tavoitteena on jakaa tietoa mikrotiasta ja sen kuntoutuksesta sekä tarjota vertaistuen mahdollisuuksia mikrotia-lasten perheille. Kurssi järjestetään yhteistyössä Kuuloliiton Harvinaiset-toiminnan kanssa.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Tervetuloa viettämään mukavaa viikonloppua yhdessä muiden kuulovammaisten lasten perheiden kanssa! Kurssi on suunnattu mikrotia-lasten perheille. Etusijalla ovat perheet, joiden lapsilla kuulovamma liittyy oireyhtymään, kuten Goldenhar- tai Treacher Collins -oireyhtymään.

Milloin ja missä?

26.-28.8.2022, paikka tarkentuu pian

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Hae kurssille mukaan viimeistään 24.7.2022.

Osallistujat vahvistetaan hakuajan päättymisen jälkeen. Etusijalla ovat perheet, joiden lapsilla kuulovamma liittyy oireyhtymään, kuten Goldenhar- tai Treacher Collins -oireyhtymään. Tämän jälkeen etusijalla ovat ensikertalaiset ja perheet, jotka eivät ole osallistuneet KLVL:n lähitilaisuuksiin vuoden 2021 aikana. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan 8-10 perhettä.

Maksaminen ja peruutusehdot

KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta. Laskut lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssia. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamupalan, kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö. Laskut lähetetään noin kaksi viikkoa ennen kurssia sähköpostitse.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairas-tai karanteenitapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus.