Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ja pääset mukaan kivaan porukkaan! Jäsenyhdistykset ja KLVL järjestävät perheille monipuolisia tapahtumia ja vertaistoimintaa. Osallistumalla saat tietoa ja vertaistukea sekä pääset tutustumaan toisiin samassa tilanteessa oleviin oman alueen perheisiin.

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry (KLVL) toimii valtakunnallisena keskusjärjestönä 12 paikalliselle jäsenyhdistykselle. Jäsenyhdistykset toimivat eri puolella Suomea. Perheet voivat liittyä haluamaansa KLVL ry:n jäsenyhdistykseen oma asuinalueensa mukaan. Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat sekä omalta jäsenyhdistykseltä että KLVL: ltä. Vuosittainen jäsenmaksu on noin 20 euroa/perhe riippuen yhdistyksestä. Yhdistyksesi jäsenmaksua voit tiedustella omalta paikallisyhdistykseltä.

Jäsenyys sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Nappi-lehden, joka on kuulovamma-alan monipuolinen, koko perheelle tarkoitettu lehti. Lisäksi saat kuukausittain sähköisen jäsenkirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla tapahtumista ja toiminnasta.

Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat sekä omalta jäsenyhdistykseltä että KLVL: ltä.

Liity mukaan täyttämällä lomake.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kyllä, haluamme liittyä Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liittoon (rasti ruutuun).*
Huoltaja 1 (pääjäsen) etunimi, sukunimi*
Sähköpostiosoite:*
Huoltaja 2 etunimi, sukunimi:
Sähköpostiosoite2:
Katuosoite:*
Postinumero ja -toimipaikka:*
Puhelinnumero:*
Jäsenyhdistyksesi, valitse yksi mihin haluat paikallisesti kuulua (yleensä määritellään asuinpaikkakunnan mukaan):*

Tiedot perheen lapsista. Lasten tietoja voidaan käyttää erilaisten leirien ja lastentapahtumien suunnitteluun. Täytä tiedot kaikista perheen lapsista. Jäsentietoja käytetään vain KLVL:n ja jäsenyhdistysten toimintaan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

1.Lapsen nimi (etunimi, sukunimi)*
Lapsen syntymäaika (pp.kk.vvvv)*
Lapsen tiedot (rastista kaikki lasta koskevat tiedot)
2.Lapsen nimi(etunimi, sukunimi)
Lapsen syntymäaika(pp.kk.vvvv)
Lapsen tiedot (rastista kaikki lasta koskevat tiedot)
3.Lapsen nimi( etunimi, sukunimi)
Lapsen syntymäaika (pp.kk.vvvv )
Lapsen tiedot (rastista kaikki lasta koskevat tiedot )
4.Lapsen nimi (etunimi,sukunimi)
Lapsen syntymäaika (pp. kk.vvvv)
Lapsen tiedot(rastista kaikki lasta koskevat tiedot)
Lisätietoja:
Mistä saitte tietoa KLVL:stä*
Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry ja sen jäsenyhdistykset pitävät jäsenrekisteriä jäsenlehden postitusta, sähköisen jäsenkirjeen lähettämistä, jäsenmaksujen laskutusta, tiedottamista ja muuta yhteydenpitoa varten. Lähettäessäni jäsenhakemuksen annan suostumukseni Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:lle ja sen jäsenyhdistyksille minua koskevien tietojen rekisteröintiin sekä tietojeni käyttämiseen liiton ja yhdistysten keskinäisessä yhteydenpidossa. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta nimi- ja osoitetietojen luovuttamista Suomen Uusiokuori Oy:lle Nappi-lehden jakelua varten. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suostumuksen voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta KLVL:n toimistolle: toimisto@klvl.fi *
Perheen alaikäisiltä, 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä on suostumus henkilötietojen rekisteröimiseen*
Olen tutustunut jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen*