Lievästi ja toispuolisesti huonokuuloisten lasten perheiden viikonloppu

Kurssilla käsitellään lievän tai toispuolisen kuulovamman vaikutusta arkeen. Kurssi tarjoaa vertaistukea sekä tietoa lievistä ja toispuolisista kuulovammoista ja niiden kuntoutuksesta.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Kurssi on suunnattu lievästi ja toispuolisesti huonokuuloisten lasten perheille.

Milloin ja missä?

23.4.-25.4.2021 Jyväskylän kristillinen opisto, Jyväskylä

Ohjelma

Viikonlopun aikana on omaa ohjelmaa aikuisille, lapsille ja nuorille sekä paljon vertaistuen mahdollisuuksia koko perheelle.

Ohjelmassa on aikuisille erityisasiantuntija Jukka Rasan luento kuunteluympäristöstä ja sen tärkeydestä lievästi tai toispuoleisesti kuulovammaisen kuntoutuksessa, kuulovammaisen nuoren kokemuspuheenvuoro sekä ohjattu vertaiskeskustelu. Lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan vertaisiinsa oman ohjelmansa parissa. Heille on mukavaa ikätasoista, lastenohjaajiemme suunnittelemaa puuhaa aikuisten oman ohjelman ajan. Nuorille on luvassa retki Prison Islandiin. Sunnuntaina on koko perheen yhteisen ohjelmanumeron vuoro.

Ohjelman tarkempi aikataulu julkaistaan pian.

Kurssi alkaa perjantaina 23.4.2021 klo 16.30 ja päättyy sunnuntaina 25.4.2021 klo 13.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 21.3.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla viestin KLVL:n toimistolle toimisto(at)klvl.fi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: KLVL ry:n ja sen jäsenyhdistysten jäsenet 80 € / aikuinen, 10 €/lapsi. Ei-jäsenet 100 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi. Kuulovammaiset lapset maksutta.

Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (kaksi lounasta, välipalan, kaksi päivällistä), joiden yhteisarvo on noin 250 €/hlö.

Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

Tapahtumapaikka

Jyväskylän kristillinen opisto, Sulkulantie 28 40520 JYVÄSKYLÄ