Kuuleeko päiväkoti?

Marraskuisella päiväkurssilla perehdytään siihen, minkälaista tukea kuulovammainen lapsi tarvitsee päiväkodissa. Kurssilla kerrotaan hyviksi todetuista käytänteistä ja vaihtoehdoista kuulovammaisen lapsen hoidon järjestämiseksi.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssille ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet, joille kuulovammaisen lapsen päiväkotisasiat ovat ajankohtaisia tai ovat muuten vaan kiinnostuneita aihepiiristä.

Milloin ja missä?

7.11.2020 Varalan Urheiluopisto, Tampere

Ohjelma

Ohjelmassa on aikuisille tietoa ja vertaistukea, kuntoutusohjaajan sekä kuulovammaisen lapsen päivähoitoon perehtyneen erityislastentarhanopettajan puheenvuoro sekä vanhempien vertaiskeskustelu. Lapset pääsevät seikkailemaan lastenohjaajien kanssa Korvapolku-temppuradalle, jolla perehdytään korvan toimintaan leikinomaisesti. Ohjelmassa on myös koko perheelle yhteisiä tutustumisleikkejä ja mukavaa yhdessäoloa.

Ohjelma alkaa lauantaina 7.11. klo 09.30 ja päättyy 16.00. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 4.10.2020. Osallistuminen kurssille vahvistetaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä.


Maksaminen ja peruutusehdot

Hinta: 15 € / aikuinen sis. lounaan, välipalan ja ohjelman.​ Lapset maksutta. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, veloitamme kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee esittää lääkärintodistus.

Maksuvapautus

Perheet, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista KLVL:n tapahtumaan osallistumista, voivat hakea maksuvapautusta tälle kurssille. Maksuvapautuksen saaneen osallistujan osallistumismaksun kustantaa liitto. Maksuvapautukset myönnetään tapauskohtaisesti.

Haethan maksuvapautusta kurssin ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasti voida enää käsitellä.

Täytä maksuvapautushakemus

Tapahtumapaikka

Varalan Urheiluopisto, Tampere